Molėtų paplūdimys, takas apie ežerus ir statulų parkas

Molėtų paplūdimys, takas apie ežerus ir statulų parkas

Molėtai – labai gražus miestelis, po kurį smagu pasivaikščioti. Apsistojom Senojoj užeigoj – vietoj, kur į gyvenimo kainą įskaičiuoti pusryčiai ir dar priima su šunimi. Taigi kaip tikri turistai ryte sukirsdavom maistą, o tada jau keliaudavom po rajoną. 

Molėtų miesto paplūdimį praėjom tik kažkurį vakarą, tačiau paliko gerą įspūdį – tvarkingas, su persirengimo būdelėm. Būtent nuo paplūdimio pradėjom žygį apie ežerus takeliu. Ramiu tempu žingsnis po žingsnio keliaudami sutvarkyta pakrante, pasiekėm kažkokį nuosavų namų kvartalą, užsukom į kažkieno sodybą prie ežero, tačiau nepalūžę žygį tęsėm toliau kol vėl aptikom taką palei ežerus su dar viena, tik paprastesne maudymviete. Taip ir nesupratom, ar taip ir turėjo būti, ar kaž-kur užsižiopsoję pamatėm tako dalį. 

Grįžom tiltu ir temstant pasivaikščiojom skulptūrų parku (oficialiai atidarytas 1998 m.). Dar visai smagi apžvalgos aikštelė šalia. 

 0-moletu-papludimys-ir-takai-2 0-moletu-papludimys-ir-takai-1 0-moletu-papludimys-ir-takai-3 0-moletu-papludimys-ir-takai-4 0-moletu-papludimys-ir-takai-5 0-moletu-papludimys-ir-takai-6 0-moletu-papludimys-ir-takai-7 0-moletu-papludimys-ir-takai-8

Leave a Reply

RSS
Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram