Dubingių žirgynas

Dubingių žirgynas

Dubingių žirgyno teritorija didelė, paprastai žmonės perka bilietą visos teritorijos lankymui. Šeštadienį apiepiet žmonių buvo apsčiai. apžiūrėjom gyvūnėlius mini zoo – dauguma įprastos “minių” rūšys kaip asiliukai, poniai ar naminiai paukščiai, smagu matyti, kad  jiems skirta daug vietos, nesmagu matyti, kad nekreipdami dėmesio  į įspėjančius užrašus, lankytojai stengiasi visus paliesti ir pamaitinti.  

Dar ten buvo toks parkelis su visokiais augaliukais, dėl kurio labai alpsta moteriškės. 

Restorano, nors ir brangoko, kokybė tenkino – atsiliepimai blogesni negu gautas rezultatas. Nors žmonių buvo daug, aptarnavo išties greit. Beje, jame galima paragauti gastrogido rekomenduotus šaltibarščius su grietinės ledais. 

 

 3-dubingiu-zirgynas-2 3-dubingiu-zirgynas-1 3-dubingiu-zirgynas-3 3-dubingiu-zirgynas-4 3-dubingiu-zirgynas-5 3-dubingiu-zirgynas-6 3-dubingiu-zirgynas-7 3-dubingiu-zirgynas-8 3-dubingiu-zirgynas-9 3-dubingiu-zirgynas-10 3-dubingiu-zirgynas-11 3-dubingiu-zirgynas-12 3-dubingiu-zirgynas-13 3-dubingiu-zirgynas-14 3-dubingiu-zirgynas-15 3-dubingiu-zirgynas-16 3-dubingiu-zirgynas-17

Leave a Reply

RSS
Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram